0
Η ελβετική αεροπορική εταιρεία Swiss ψάχνει για ένα ταξιδιώτη επί πληρωμή να γυρίσει τον κόσμο για έξι μήνες. Στο ενδιάμεσο θα επιθεωρήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία, ενώ θα εξιστορήσει και τις πλούσιες εμπειρίες που θα έχει αποκομίσει.

Το σίγουρο είναι ότι πολλοί θα θέλουν αυτή την θέση, με την διαδικασία πρόσληψης να ξεκινά την Δευτέρα και να διαρκεί πολλές εβδομάδες. Ο τυχερός της υπόθεσης θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με την αγγελία της αεροπορικής εταιρίας, η Swiss ψάχνει για δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν πάθος με τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμούς». Ο εργαζόμενος θα πρέπει να πληροί και κάποιες προϋποθέσεις, όπως να είναι Ελβετός ή υπήκοος χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να έχει συμπληρώσει τα 18.

Ο τυχερός θα πιάσει δουλειά το φθινόπωρο και θα γνωστοποιεί τις εμπειρίες του, ενώ θα δίνει και συμβουλές σε άλλους ταξιδιώτες. Επίσης θα μένει 2-3 ημέρες σε καθένα από τους 26 προορισμούς που θα επιλέξει γι’ αυτόν η εταιρία. Θα του καταβάλλεται επίσης μισθός από την εταιρία, ενώ όλα τα έξοδα των ταξιδιών θα είναι πληρωμένα επίσης. Διόλου άσχημα…

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου