0

​Το σκοτάδι απλώνεται στα Χανιά, μεγαλώνοντας και την αγωνία του Αχιλλέα, για την ανεξήγητη εξαφάνιση της Μελίνας. Η αναγκαστική συνάντηση Ματθαίου-Αναστασίας, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα αγάπης. Λόγω απουσίας των Ματθαίων, η Ευρυδίκη αρπάζει την ευκαιρία να επισκεφτεί την γιαγιά Ανδριανή και να της δείξει την.. «αγάπη της».
Το στερητικό σύνδρομο, δημιουργεί επιθετικότητα στην Αγγελική, μ' αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Σήφη, ενώ λίγο αργότερα η Αναστασία την «τσακώνει» να κλέβει χρήματα απ' την τσάντα της. Το νέο για την εξαφάνιση της Μελίνας, διαδίδεται γρήγορα στα Χανιά, και το ξημέρωμα βρίσκει αγαπημένους ανθρώπους της να περνούν μαρτυρικές ώρες αγωνίας.
Με τη μεσολάβηση του Διαμαντή, η αστυνομία ξεκινάει άτυπα τις έρευνες για να βρεθεί. Τραγικές φιγούρες οι δυο άντρες της ζωής της, ο Σήφης κι ο Αχιλλέας, όταν καλούνται.. για την αναγνώριση ενός πτώματος που ξέβρασε η θάλασσα.

BROUSKO EPISODES ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 173-174-175-176-177

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 173 ΔΕΥΤΕΡΑ 2/6/2014

Ο Αχιλλέας πλέον είναι πολύ στεναχωρημένος σχετικά με την εξαφάνιση της Μελίνας και έχει πάρει την απόφαση να πάει να την ψάξει μόνος του αλλά δυστυχώς γι αυτόν όταν βγει στην θάλασσα δεν θα προσέξει ότι ένα ρεύμα έχει συμπαρασύρει την βάρκα του κατά πάνω στα βράχια. Στις μεγάλες προσπάθειες που θα κάνει ο Αχιλλέας να γλιτώσει από την βραχονησίδα θα τραυματιστεί πάρα πολύ άσχημα και εξαφανίζεται και αυτός . Η εξαφάνιση του Αχιλλέα δεν θα περάσει απαρατήρητη αλλά θα γίνει αντιληπτή κατευθείαν από τους Ματθαίους και η αγωνία τους πλέον κορυφώνεται αλλά θα είναι και διπλή.Η Αλίκη έχει κάνει τους πάντες άνω κάτω αφού καταφέρνει να πιαστούν στα χέρια ο Πάτροκλος μαζί με το Μηνά.Ο Μάρκος με τη σειρά του θα ζητήσει μια χάρη από τη Δάφνη,θα της ζητήσει να γίνει ο μεσολαβητής στην Αναστασία αλλά και στον Σήφη ώστε να καταλαγιάσει το μίσος που έχουν απέναντι στον πατέρα τους.Η Κωνσταντίνα και ο Μανωλιός πλέον θα ξανασμίξουν.Μία τυχαία συνάντηση της Αναστασίας αλλά και του Ματθαίου στο σπίτι του Διαμαντή και τα τυχαία βλέμματά τους θα μαρτυρήσουν ότι το πάθος του έρωτά τους εξακολουθεί να παραμένει ζωντανό.Η κατάσταση της Αγγελικής πλέον είναι ανεξέλεγκτη και η εξάρτησή της από τις ουσίες θα οδηγήσουν τον Σήφη να πάρει μία μεγάλη απόφαση και ποια είναι αυτή να την κρατήσει κλεισμένοι μέσα στο σπίτι της μακριά από τη μικρή τους κόρη μέχρι να αποτοξινωθεί εντελώς από τις ουσίες.Τελικά η Ευρυδίκη μαζί με τη Χριστίνα θα συναντηθούν και θα συμφωνήσουν για το κοινό τους σκοπό οποίος θα είναι η εξόντωση των Ματθαίων.Στην Κρήτη πλέον ο Πάτροκλος θα είναι στεναχωρημένος και θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να ανοιχτεί στο πέλαγος ώστε να ψάξει μόνος του για τον Αχιλλέα και τη Μελίνα

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 174 ΤΡΙΤΗ 03/06/2014

Ο Πάτροκλος έχει ανακαλύψει πολλά ίχνη σε μια βραχονησίδα και έτσι παίρνει την απόφαση να συνεχίσει τις έρευνές του στη θάλασσα.Οι Ματθαιοι έχουν μάθει τα νέα στα Χανιά αλλά η αγωνία τους δεν λέει να τελειώσει και είναι ακόμα στο αποκορύφωμα. Εν τω μεταξύ από τη μεριά του Σήφη πλέον η κατάστασή του είναι άσχημη αφού είναι καταρρακωμένος και έχει δεθεί συναισθηματικά με τη Μελίνα όσο ποτέ και προσπαθεί να κάνει τα πάντα. Πλέον η Αγγελική βρίσκεται στο σπίτι της απομονωμένοι απ όλους και προσπαθεί να δώσει τη δικιά της μάχη έχοντας δίπλα στο πλευρό της τον Μαρκο.Η Αναστασία πλέον βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση αφού βιώνει μια από τις μεγαλύτερες ταραχές της ζωής της και αυτό θα την οδηγήσει σε μια συνάντηση με τον Ματθαίο οποίος θα σιγουρευτεί πλέον ότι η Αναστασία τρέφει γι αυτόν και αλλά αισθήματα ακόμα.Στο μυαλό του Διαμαντή τριγυρνάνε διάφορες υποψίες και έτσι θα πάρει την απόφαση να πάει να κάνει το τεστ του DNA

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 175 ΤΕΤΑΡΤΗ 4/6/2014

Η Αναστασία θα έχει ένα πολύ άσχημο καβγά με τον Αντώνη και η αιτία αυτουνού του καβγά είναι η συνάντησή της με τον Ματθαίο.Η Χριστίνα θα κάνει μια πρόταση στην Ευρυδικη ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις που έχουν για να μπορέσουν να καταστρώσουν ένα σατανικό σχέδιο για να καταφέρουν να εξοντώσουν όλους τους Ματθαίος,έτσι περνώντας αυτή την απόφαση κάθονται και καταστρώνουν αυτό το πανούργο σχέδιο. Πλέον ο Διαμαντής έχει στο μυαλό του διάφορες υποψίες και γι αυτό θα πάει να δώσει αίμα για να γίνει εξέταση του DNA και να τα συγκρίνουν με τα δείγματα από το αίμα του Πάτροκλου. Ο Σηφης θα πάρει μία σημαντική απόφαση όπου αφορά την Αγγελική,αυτή η απόφαση είναι να την απομόνωση απ όλους στο σπίτι της ώστε να μην καταλάβει τίποτα η μικρή Στεφανια για την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται η μαμά της. Η Βασιλική είναι εξοργισμένη και θα πάει να ζητήσει εξηγήσεις από την Εύα σχετικά με αυτό που έγινε με τον Μηνα αλλά από τη μεριά της Εύας δεν θα πάρει και τόσο καθαρές εξηγήσεις. Πλέον η Δάφνη έχει πάρει το ρόλο του δασκάλου και μαθαίνει την Κωσταντίνα διάφορες συνταγές ώστε να μπορέσει να περιποιηθεί τον Μανώλιο και να γιορτάσουν την επανασύνδεσή τους.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176 ΠΕΜΠΤΗ 5/6/2014

Ο Παύλος Γιαννακάκης έφτασε στην Κρήτη και αυτό το νέο ειναι που εξόργισε τον Σηφη αλλά θα αναστατωσει και την Αναστασία.Ο Νεκτάριος μαζί με τη Δήμητρα θα αναστατωθούν όταν η κόρη τους θα τους πει ένα νέο σχετικά με τη Χριστίνα. Αυτό το νέο είναι ότι έχει κάτσει και κατασκοπεύει το σπίτι τους στην Κύπρο.Η Χριστίνα μαζί με την Ευρυδικη θα εκμεταλλευτούν όλη την κατάσταση αλλά και ότι λείπουν όλοι οι Ματθαίοι από το σπίτι τους και τότε θα εισχωρήσουν μέσα στο σπίτι για να καταφέρουν να βάλουν σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο εξόντωσης τον Ματθαίων. Ο Αντώνης θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί με το Ματθαίο όπου και οι δύο είναι εξοργισμένοι και μια σπίθα λείπει για να γίνει η έκρηξη του θυμού. Η Αγγελική κάτω από τη μεγάλη συναισθηματική πίεση που νιώθει ,αλλά και τα μεγάλα στερητικά από τις ουσιες θα κάνει κάτι απρόβλεπτο θα το σκάσει από το σπίτι. Η Δάφνη θα ξανανιώσει τις απειλές του Διαμαντη όπου την προειδοποιεί ότι αν δεν γυρίσει γρήγορα κοντά του ο Μάρκος θα καταστραφεί και είναι τελειωμένος. Ο Πάτροκλος για άλλη μια φορά θα τρομοκρατήσει τη Χριστίνα ενώ στο σπίτι των Ματθαίων θα είναι κρυμμένα πάρα πολλά πλαστά χαρτονομίσματα

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 177 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/6/2014

Ο Ματθαίος είναι εκατό τοις εκατό πλέον σίγουρος ότι τα λεφτά που βρέθηκαν στο σπίτι είναι πλαστά και θα πάει να το εξακριβώσει αμέσως. Τελικά οι υποψίες που είχε για τα λεφτά βγήκαν αληθινές. Ο Ματθαίος πλέον είναι προβληματισμένος και αρχίζει να σκέφτεται πιος να κρύβεται πίσω από αυτήν την κατάσταση και στο μυαλό του βάζει διάφορα πρόσωπα,με τον κύριο ύποπτο να ερχεται στο μυαλό του να ειναι ο Πάτροκλος . Ο Ματθαίος για αρχή μέχρι να εξακριβώσει διάφορα πράγματα θα κρύψει όλο αυτό το γεγονός από τον Νεκτάριο.Η Χριστίνα θα νιώσει για τα καλά στο πετσί της την βιαιότητα και τον άσχημο χαρακτήρα του Πάτροκλου όπου θα την προειδοποιεί να αφήσει ήσυχη την οικογένειά του Νεκτάριου αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες. Παρά τις πολλές απειλές του Πάτροκλου η Χριστίνα μαζί με την Ευρυδίκη προχωρούν για τα καλά το σατανικό το σχέδιο που έχει ως κοινό στόχο την εξοντώσει όλη της οικογένειας των Ματθαίων.Ο Διαμαντής πλέον θέλει εδώ και τώρα τη Δαφνη πίσω στο σπίτι του,παρά την αρνητική στάση της Δάφνης,τότε και εκείνος αρχίζει να πραγματοποιεί όλες τις απειλές που της είχε πει σχετικά με το Μαρκό. Ο Διαμαντής δεν έχει μόνο την υπόθεση της Δάφνης στο μυαλό του αλλά να σκέφτεται διαρκώς και την πρώην γυναίκα του και την χρονική περίοδο που είχε παράνομη σχέση η πρώην γυναίκα του με τον Αντραια Ματθαίου. Ο Διαμαντής σκέφτεται ότι το δίδυμα παιδιά δηλαδή ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος μπορεί να είναι και δικά του παιδιά. Ο Αντώνης νειωθεί και αισθάνεται ότι είναι υπεύθυνος που εξαφανίστηκε η Αγγελική αφού εκείνη τη στιγμή που εξαφανίστηκε την πρόσεχε εκείνος. Η Βασιλική μαζί με τον Μηνα θα προσπαθήσουν να αναθερμάνουν όλη τη σχέση τους με έναν παράξενο και ευρηματικό τρόπο αλλά δυστυχώς γι αυτούς ο συγκεκριμένος τρόπος θα είναι δυσάρεστος και πολύ επίπονος.

Δημοσίευση σχολίου