0

​Μπρούσκο επεισόδια 164-165-166-167-168 Brousko epeisodia
Μπρούσκο επεισόδιο 164
Ο Σήφης επηρεασμένος από την είδηση του γάμου της Μελίνας με τον Αχιλλέα, αλλά παράλληλα και για να κάνει το χατίρι της Στεφανίας, αποφασίζει να παντρευτεί την Αγγελική, η οποία λόγω των συνθηκών είναι ανήσυχη και επιφυλακτική γι΄ αυτό τον γάμο.Η σύγκρουση Αχιλλέα και Πάτροκλου θα είναι ανοιχτή και σφοδρή και θα στενοχωρήσει πολύ τον Νεκτάριο. Η Μελίνα θα προσπαθήσει να τους συμφιλιώσει καλώντας σε γεύμα τον Πάτροκλο, ο οποίος θα τους μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια στο ίδρυμα. Παράλληλα ο Πάτροκλος, θα ξεκινήσει να εργάζεται στα αμπέλια.Ο Μηνάς υποκύπτει στον πειρασμό και φιλάει την Εύα, γεγονός που θα δημιουργήσει και στους δυο αντιφατικά συναισθήματα έλξης, αλλά και τύψεων για τη Βασιλική.Η Μελίνα με τη Δήμητρα αρχίζουν τις προετοιμασίες του γάμου (Μελίνας – Αχιλλέα), ενώ η Ευρυδίκη τις παρακολουθεί.Παράλληλα η Ευρυδίκη θα μπει κρυφά στο σπίτι των Ματθαίων και θα ανακαλύψει ένα χαρτί που σημαίνει πολλά για τις σχέσεις Γιαννακάκηδων και Ματθαίων.
Μπρούσκο επεισόδιο 165
Μπροστά στο ενδεχόμενο να προφυλακιστεί η Μελίνα για τον φόνο της Αλεξίας, ο Αχιλλέας νιώθει να χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια του. Η συμπάθεια του Διαμαντή για τον Πάτροκλο ενοχλεί την Αναστασία.Η γιαγιά Αδριανή εξαγριώνεται όταν μαθαίνει ότι η Χέλγκα ζει και δείχνει φανερά την αντιπάθειά της για αυτή τη γυναίκα, ενώ ο Νεκτάριος, ταραγμένος απ' την αποκάλυψη αυτή, βάζει τον Πάτροκλο να ζητήσει απ' τη Δάφνη την ηλεκτρονική διεύθυνση της βιολογικής τους μητέρας για να έρθει σε επαφή.
Η Βασιλική είναι συνεχώς στο πλευρό της Μελίνας και τη στηρίζει, ενώ ο Μηνάς προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σήφη, που εκτός του φόβου μη χάσει τη Μελίνα οριστικά, η αντιπαλότητά του με τον Αχιλλέα τον βγάζει εκτός ελέγχου συνέχεια. Η αντικατάσταση του Μηνά, απ' τον Μανωλιό στους αμπελώνες, θα φέρει την Αναστασία σε άγρια κόντρα με τον Σήφη.Πιστεύοντας ότι ο έρωτας του Αχιλλέα και της Μελίνας θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, ο Ματθαίος διαπιστώνει με θλίψη ότι χάνεται κι η τελευταία ελπίδα μιας πιθανής επανασύνδεσής του με την Αναστασία. Ο δολοφόνος «σπάει» και ομολογεί… Η Μελίνα απαλλάσσεται από τις κατηγορίες…
Μπρούσκο, επεισόδιο 166
Η Μελίνα είναι πανευτυχής που θα παντρευτεί τον άντρα της ζωής της αλλά παρόλα αυτά στενοχωριέται που δεν μπορεί να κάνει παιδί. Ο Αχιλλέας στο πλευρό της την παρηγορεί. Ο Σήφης είναι έξωφρενων με τον θείο του που πήρε το χαρτί που του έδωσε η Ευρυδίκη και αποφασίζει να πάει στην Κύπρο και να ζητήσει εξηγήσεις από τους Ματθαίους. Θα ζητήσει ταυτόχρονα να δει και την Μελίνα αλλά αυτή δεν θα δεχτεί.Οι Ματθαίοι θα αναρωτηθούν ποιος είναι αυτός που μπήκε στο σπίτι και πήρε το χαρτί που έκρυβαν και ο Αχιλλέας θα σκεφτεί τον Πάτροκλο. Η Δήμητρα αρχίζει να υποπτεύεται πως κάτι δεν πάει καλά με τον Πάτροκλο λόγω αλλόκοτης συμπεριφοράς. Η Βασιλική σκέφτεται τον Πάτροκλο, ο Μηνάς την Εύα και η Αλίκη με ποντικοφάρμακο θέλει να του κάνει κακό.
Μπρούσκο, επεισόδιο 167
Ο Σήφης τηλεφωνεί στη Μελίνα και της λέει πως σε μισή ώρα θα παντρευτεί την Αγγελική στο Δημαρχείο. Ένας γάμος που θα κάνει την κόρη τους τρισευτυχισμένη. Ο γάμος γίνεται, αλλά η σκληρή και απόμακρη στάση που κρατά ο Σήφης προς την Αγγελική θα την γεμίσουν με μαύρες και κακές σκέψεις. Ο Αχιλλέας για ακόμα μια φορά τσακώνεται με τον Πάτροκλο και αυτός αποφασίζει μια για πάντα να επιστρέψει στην Γερμανία.Με το που το ακούει αυτό ο Νεκτάριος γίνεται έξωφρενων και συγκρούεται με τον Αχιλλέα, ο οποίος τελικά θα κάνει ένα βήμα πίσω. Η Δάφνη γνωρίζοντας πως η Αλίκη έχει βάλει ποντικοφάρμακο στο κέικ που πήγε στα αμπέλια τρέχει να σώσει τον Μηνά, αλλά ο Μανωλιός έχει φάει όλο το κέικ! Η Εύα λέει γεμάτη τύψεις στην Βασιλική πως ζήτησε μετάθεση για την Αθήνα.
Μπρούσκο, επεισόδιο 168
Όλοι είναι σοκαρισμένοι με την τραγική κατάσταση της Αγγελικής μετά τις ουσίες και για καλό του παιδιού ο Σήφης και ο Μάρκος αποφασίζουν να κρατήσουν σκληρή στάση απέναντι της για να την συνεφέρουν. Ο Αχιλλέας ζητά από τον Πάτροκλο να μην φύγει για την Γερμανία αλλά αυτός δεν πιστεύει με τίποτα πως ο Αχιλλέας άλλαξε γνώμη σχετικά με αυτόν. Η Μελίνα νιώθει τύψεις για τον Ματθαίο γιατί γνωρίζει πως χάρη σε αυτόν τον γάμο ο Ματθαίος και η Αναστασία δεν θα είναι ποτέ μαζί.
Η Εύα συνεχίζει να σκέπτεται τον Πάτροκλο και ο Μηνάς την Εύα. Η Χριστίνα μπαίνει στο σπίτι και προσπαθεί να καταστρέψει τον Νεκτάριο. Η Δήμητρα και η Μελίνα βρίσκουν την Ευρυδίκη στο σπίτι της γιαγιάς και αρχίζουν να υποπτεύονται.

Δημοσίευση σχολίου