0
“Επιτέλους ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει θέση και να καταδικάσει κάθε πρακτική βίας. Αλλιώς θα επιβεβαιώσει ότι οι βουλευτές του λειτουργούν κατ΄ εντολή του" επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σίμος Κεδίκογλου. Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να καταδικάσει τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ζητεί από το ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ.Κεδίκογλου, επισημαίνει ότι, "στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια αρκετό να απειλούν με βία και να ασκούν οι ίδιοι βία εις βάρος δημοκρατικά εκλεγμένων αντιπροσώπων. Επιτέλους ο κ. Τσίπρας πρέπει να πάρει θέση και να καταδικάσει κάθε πρακτική βίας. Αλλιώς θα επιβεβαιώσει ότι λειτουργούν κατ΄ εντολή του".

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
"Για άλλη μία φορά ο κ. Κεδίκογλου ελεεινολογεί και ψεύδεται. Το δρόμο της λάσπης και της βρώμικης προπαγάνδας, θα τον περπατήσει μόνος του. Καλό Σαββατοκύριακο κύριε Κεδίκογλου."

Το χρονικό
Τα επεισόδια σημειώθηκαν κστο περιφερειακό συμβούλιο αττικής κατά τη συζήτηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον Λαιμό Βουλιαγμένης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, του στενού του συνεργάτη Χάρη Πασβαντίδη και του διευθυντή του γραφείου του Περιφερειάρχη κ. Γεωργίου. Η ένταση οξύνθηκε με τους περιφερειακούς συμβούλους να πιάνονται στα χέρια.
Διαβάστε εδώ το χρονικό των επεισοδίων
Ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για «στημένα» επεισόδια και για «περιφερόμενο θίασο κάποιων που ήρθαν και κάθισαν για πρώτη τέσσερεις ώρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο με σκοπό να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Σγουρός είπε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και συμπλήρωσε ότι "υπήρξε πρόκληση από την πλευρά του κ. Τσουκαλά, ο οποίος ήταν απαράδεκτος, είπε πράγματα που δεν έπρεπε να πει, παρακίνησε αυτούς που ήταν στα θεωρεία για να γίνει η σύρραξη και τελικά έγινε η σύρραξη".

Δείτε το βίντεο
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστές σε επεισόδια στο περιφερειακό συμβούλιο

ΠΗΓΗ newsit

Δημοσίευση σχολίου