0
Γιατί και οι εστεμμένοι μπορεί να βρεθούν σε δύσκολη θέση. Δείτε τι, πώς και πού συνέβη αυτό για τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ.



Ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) επισκέφτηκαν χθες το φιλανθρωπικό ίδρυμα Only Connect στο Λονδίνο και αυτό που τους "ήρθε", σίγουρα, δεν το περίμεναν…

Το συγκεκριμένο ίδρυμα υποστηρίζει πρώην παραβάτες και νέους με ροπή προς την παράβαση,προτείνοντας τους νέες διεξόδους μέσα από την Τέχνη κυρίως.

Εκεί, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ παρακολούθησαν από κοντά μερικά δημιουργικά εργαστήρια των νέων ενώ μίλησαν πολύ φιλικά με μερικούς από αυτούς.

Μέχρι που έγινε το… "κακό".

Το πρόγραμμα έφερε τους πρίγκιπες να παρακολουθήσουν μια παράσταση που περιελάμβανε και σόλο ενός χορευτή που επιδείκνυε τις δεινές του ικανότητες σε φιγούρες που θύμιζαν έντονα το τουέρκινγκ (twerking), δηλαδή τον προκλητικό -και άκρως τρέντι- χορό που χορεύεται με τα γόνατα λυγισμένα και με έντονες ρυθμικές κινήσεις των γοφών πάνω κάτω. Τον χορό που έκανε διάσημο τελευταία η Μάιλι Σάιρους.

Ε, τι να κάνουν και οι εστεμμένοι… Όταν κατάλαβαν τι γινόταν, τους κόπηκε το χαμόγελο και απλά έκαναν ότι κοιτάζουν κάπου αλλού, όπως μπορείτε να δείτε στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Βέβαια, η αμήχανη "αγωνία" του ζεύγους τελείωσε νωρίς γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι του έργου δεν κράτησε πολύ.

Πάντως, για την ιστορία, η 32χρονη δούκισσα επέλεξε για την περίσταση ένα παλτό της φίρμας Orla Kiely, το οποίο είχε αγοραστεί στις εκπτώσεις (για £162,5 αντί του αρχικού £325) και έχει φυσικά ξαναφορεθεί. Πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2012.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε αποσπάσματα από την επεισοδιακή επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Only Connect με το "επίμαχο" κομμάτι να ξεκινά στο 2:13.

Δημοσίευση σχολίου