0
BROUSKO EPEISODIA 27-28-29-30-31 ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδια περιλήψεις των επεισοδίων 27-31.
Επεισόδιο 27: Ο Σήφης συνεχίζει να αναζητάει στο Λονδίνο την Μελίνα. Ο Μηνάς πηγαίνει στο αυτόφορο κι η Δάφνη προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική να μμην καταθέσει εναντίον του.

Επεισόδιο 28: Ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει τη Μελίνα στις δύσκολες στιγμές που περνάει στο νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις να επιστρέψει στην Κύπρο. Εκεί, τον περιμένουν μεγαλύτερα προβλήματα εξαιτίας της πλεκτάνης που του στήνουν η Ευρυδίκη με τον Αντώνη.

Επεισόδιο 29: Η Δάφνη, δημιουργώντας ίντριγκες, παλεύει ν" αποτρέψει τον Αχιλλέα, ν' αποκαλύψει στον Σήφη, τη σχέση του με τη Μελίνα. Κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι πίσω απ" τον πυροβολισμό του Ματθαίου βρίσκεται η Αναστασία, εκείνη "στριμώχνει" τον Διαμαντή, που προχωρεί σε μια πολύ σημαντική ομολογία.

Επεισόδιο 30: Μετά την επίθεση από τους δύο άγνωστους άντρες η Μελίνα είναι τραυματισμένη. Ο Αχιλλέας επιμένει να καταγγείλουν το συμβάν στην αστυνομία, εκείνη όμως αρνείται. Ο Σήφης με την Αναστασία σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις του Μάρκου για το παρελθόν της Δάφνης, βρίσκονται σε δίλημμα.

Επεισόδιο 31: Ο Αχιλλέας ζητάει από τον Ιωάννου πίστωση χρόνου προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα. Μια συνάντησή του Σήφη με την Αγγελική θα έχει απρόοπτες συνέπειες.

Δημοσίευση σχολίου