1
PARIS JACKSON ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON.Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, ένα τηλεφώνημα που έγινε από το σπίτι της μοναχοκόρης Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ανέφερε πιθανή υπερβολική δόση ναρκωτικών ενώ οι νοσοκόμοι που φρόντισαν τη νεαρά μίλησαν για ύποπτα σημάδια στους καρπούς της.Στο μεταξύ, η μαμά της Πάρις, Ντέμπι Ρόου, έχει επιβεβαιώσει την είδηση στο Entertainment Tonight ενώ το ίδιο κάνει και ME δήλωση της γιαγιάς Κάθριν Τζάκσον σύμφωνα με την οποία "η Πάρις υπέφερε από τον χαμό του πατέρα της, όμως δεν ξέρουμε τι συνέβη που μπορεί να την οδήγησε σε αυτό. Η Πάρις βρίσκεται στο νοσοκομείο και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα".Η Πάρις συνηθίζει να επικοινωνεί με τον κόσμο μέσω το Twitter έτσι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελευταία "τιτιβίσματά της".

Στο τελευταίο της ποστάρισμα πριν το συμβάν η Πάρις είχε γράψει στίχους από το τραγούδι "Yesterday" των Μπιτλς και συγκεκριμένα τους εξής "yesterday, all my troubles seemed so far away now it looks as though they're here to stay,” (Χθες, όλα τα προβλήματά μου έμοιαζαν τόσο μακρινά, αλλά τώρα φαίνεται ότι είναι εδώ για να μείνουν) ενώ είχε επίσης ανεβάσει απόσπασμα από το σίνγκλ του Ζι Άιβι "Concrete Wall "you say i need therapy, well, my darling, so do you. don't need for you to tell me what is wrong in all i say or do” (Λες ότι χρειάζομαι θεραπεία, λοιπόν, αγαπητή μου, το ίδιο και εσύ. Δεν έχω ανάγκη εσένα για να μου πεις τι παει στραβά σε ό,τι λέω και κάνω)

Στη συνέχεια με τα λόγια "Αναρωτιέμαι γιατί τα δάκρυα είναι αλμυρά", η Πάρις έκανε σαφές αν και έμμεσα ότι έκλαιγε. Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, πληροφορίες του Entertainment Tonight αναφέρουν ότι η Πάρις ήταν απαρηγόρητη επειδή δεν της επέτρεπαν να πάει σε μια συναυλία του Μέριλιν Μάνσον την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τη μαμά Ντέμπι, πάντως, με την οποία η Πάρις τα είχε βρει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, η κόρη της αναρρώνει σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες και "τα πηγαίνει μια χαρά".
Ζωή Κίττα

Δημοσίευση σχολίου