0
Songül Kara KARADAYI leyla lydia tugutlu.Η Λεϊλά Λιντία Τουγουτλού υποδύεται τη Σονγκιούλ Καρά, τη μικρότερη αδελφή του Κενάν Ιμιρζαλίογλου στο «Karadayi». Η ίδια μας μίλησε για τη σειρά, για τη συνεργασία της με το διάσημο Τούρκο γόη, ενώ μας αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της.

Πώς έγινε η πρόταση για να παίξεις στο «Karadayi»;

«Η διαδικασία έγινε πολύ γρήγορα. Μου είχαν κάνει την πρόταση πέρυσι στις αρχές του καλοκαιριού και μετά από μία εβδομάδα συζητήσεων δέχτηκα την πρόταση. Αγάπησα πολύ το χαρακτήρα της Σονγκιούλ. Είναι ένα 17χρονο ατρόμητο κορίτσι, που δεν γνωρίζει από κανόνες».

Οταν σου πρόσφεραν το ρόλο και έμαθες ότι θα συνεργαστείς με Κενάν Ιμιρζαλίολου, τι ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες;

«Είναι πολύ ζεστός και είδα και από το δικό μου το περιβάλλον ότι έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Είναι απίστευτο. Ηθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του, αλλά δεν το περίμενα. Υποθέτω λοιπόν πως είμαι πολύ τυχερή που το κατάφερα».

Τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να παρακολουθεί το «Karadayi»;

«Σ' αυτή τη σειρά υπάρχει η αγάπη, η εκδίκηση και μια επιστροφή στο παρελθόν. Η ιστορία του "Karadayi" είναι επίσης πολύ ωραία και έχει πολύ δυνατά ονόματα στο καστ».

Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα του «Karadayi»;

«Είναι μια ομάδα μ' ένα καλό επίπεδο. Το καστ είναι πολύ ζεστό, συμπαθητικό, φιλικό και δεν δημιουργεί προβλήματα στα γυρίσματα. Οταν τελειώνουμε, παρακολουθούμε το επεισόδιο και κάνουμε συζητήσεις πάνω σ' αυτό να δούμε αν μας αρέσει ή όχι κάτι. Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου και ο Τσετίν Τεκιντόρ είναι πάντα εκεί για να μας συμβουλεύσουν. Μου αρέσει πάρα πολύ που δουλεύω με τόσο μεγάλα ονόματα».

Πώς είναι οι σχέσεις σου με τον Ριτζά Κοτζάολγου (σ.σ. ο αστυνόμος Γιασίν);

Διαβάστε περισσότερα στο TiViΣίριαλ που κυκλοφορεί



Δημοσίευση σχολίου