0


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 435-436-437-438-439 mproysko epeisodia
mprousko-epeisodia-435-436-437-438-439 brousko episodia

Μπρούσκο επεισόδιο 435 mprousko epeisodio
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Αναστασία να είναι αναστατωμένη, ύστερα από την ξαφνική εξαφάνιση του Σήφη οποίος δίνει κάποια σημάδια σχετικά με τη ζωή του μόνο στην Στεφανία.H Ξένια έχει καταφέρει και να έχει μπει μέσα στο περιβάλλον της Μελίνας αλλά και του Αχιλλέα, γεγονός που θα προκαλέσει μεγάλο πανικό στον Νικηφόρο όπου και θα καταφέρει να τον κάνει να υποκύπτει στους διάφορους εκβιασμούς της.Την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Διαμαντή να κινεί γη και ουρανό, ώστε να καταφέρει και να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τον Νικηφόρο και ποιος είναι αυτός που του δίνει χρήματα.Η Στεφανία την ίδια στιγμή βλέπουμε να πηγαίνει και να περιποιείται τον Μηνά που είναι άρρωστος, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται ότι και η Βασιλική θα μπει μέσα στην παρέα και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα από το σατανικό σχέδιο που έχει η μικρή Στεφανία.Η Αλεξάνδρα δείχνει να ανησυχεί στο να μην αυτοκτονήσει ο Μανωλιός και έρχεται παρέα του στα Χανιά και θα κάνουν μία ξαφνική και μία επεισοδιακή εμφάνιση μέσα στο καφενείο της Κωνσταντίνας.Φαίνεται ότι το σχέδιο που έχει ο Μανωλιός, ώστε να κάνει την Κωνσταντίνα να ζηλέψει δεν θα έχει τα αποτελέσματα που θα θέλει.Την ίδια ώρα η Μελίνα δεν φαίνεται να σταματά να κάνει πολλές εκπλήξεις στον Αχιλλέα γεγονός που θα τον φτάσει σε ένα σημείο που θα τον κάνει να απορεί τι πραγματικά συμβαίνει μαζί της και είναι κάπως ανασφαλής σχετικά με την σχέση τους.

Μπρούσκο επεισόδιο 436 mprousko epeisodio
O μεγάλος εγωισμός που υπάρχει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Μηνά θα κρατήσει τόσο, ώστε να κάνουν τα πρώτα βήματα ώστε να επανασυνδεθούν.Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα φαίνεται ότι θα κάνουν ένα ερωτικό διήμερο στην Πάφο. Ο Μανωλιός μπορεί να καταφέρνει χάρη στην Αλεξάνδρας να κάνει την Κωνσταντίνα να ζηλέψει, αλλά αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να επισφραγίσει την απόφαση που πήρε, ώστε να παντρευτεί τον νεκροθάφτη. Μπορεί η Δάφνη να κάνει κάποιες προσπάθειες να της αλλάξει γνώμη, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό.Ο Μάρκος κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να ηρεμήσει τον Παύλο Γιαννακάκη, αφού είναι πολύ ανήσυχος ύστερα από την εξαφάνιση του Σήφη. Η Αναστασία καταφέρνει και ανακαλύπτει ένα μεγάλο στοιχείο που την κάνουν να πιστεύει ότι ο Σήφης βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.Ο Νικηφόρος μαζί με την Ξένια φαίνεται να ξεκινούν το σχέδιο τους, όταν θα μάθουν ότι όλοι η οικογένεια των Ματθαίων δεν βρίσκονται στη Λευκωσία. Η Λουκία κάνει μια έκπληξη στον Νικηφόρο, αλλά αυτό που δεν θα γνωρίζει είναι ότι στο δωμάτιο του Νικηφόρου υπάρχει και η Ξένια.Το ερ ωτικό παιχνίδι που θα έχει η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα δυστυχώς φαίνεται ότι θα έχει μία άσχημη κατάληξη.

Μπρούσκο επεισόδιο 437 mprousko epeisodio
Η Λουκία συνθλίβεται συναισθηματικά όταν ο Νικηφόρος θα τη διώξει από την Κύπρο και έτσι θα πάρει την απόφαση, ώστε να πάει και να τον παρακολουθήσει. Εκείνος όμως φαίνεται ότι έχει άλλα σχέδια και θέλει να κάνει την Ξένια να πιστεύει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και ότι την αγαπάει. Παράλληλα φαίνεται ότι θα προχωρήσει το σχέδιο που έχει η Χρυσάνθη, ώστε να μπουν με κάποια εκσκαπτικά μηχανήματα μέσα στο κτήμα Δημοσθένους.Όλοι δείχνουν να είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Σήφη, αφού δεν τους έχει πει ακόμα ούτε καν που βρίσκεται ούτε το λόγο που πήγε και έκανε αυτό το ξαφνικό ταξίδι. Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν η Όλγα θα έχει ένα πολύ παράξενο τηλεφώνημα γεγονός που θα την αναστατώσει.Ο Μανωλιός φαίνεται ότι φτάνει στην κυριολεξία στα άκρα, ώστε να καταφέρει να κάνει την Κωνσταντίνα να σκάσει από τη ζήλια της όταν θα βλέπει την Αλεξάνδρα. Την ίδια στιγμή συναντούμε την Δάφνη να πηγαίνει και να δίνει μία συμβουλή προειδοποιήσεις στην Κωνσταντίνα, αλλά εκείνη από μεριά της δείχνει να είναι αποφασισμένη ώστε να συνεχίσει τον γάμο της με τον νεκροθάφτη Κίκη. Φαίνεται ότι τα πράγματα αγριεύουν όταν ο Κίκης εκτοξεύει απειλές παντού, ώστε να μείνουν μακριά από την Κωνσταντίνα μέχρι τη, στιγμή που βγαίνουν μέχρι και τα πιστόλια.

Μπρούσκο επεισόδιο 438 mprousko epeisodio
Το ερωτευμένο ζευγάρι ο Αχιλλέας με την Μελίνα φαίνεται ότι εξακολουθούν και βρίσκονται στο ξενοδοχείο, όπου και παίρνουν κάποιες περίεργες στιγμές. Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι στα Χανιά η αναστάτωση και η ανησυχία για την ξαφνική εξαφάνιση από μέρες του Σήφη, έχει φτάσει στα άκρα ενώ όλα τα στοιχεία οδηγούν ότι ο Σήφης ίσως να βρίσκεται στην Γερμανία.Πλέον φτάνει και η μέρα όπου θα γίνει ο γάμος ανάμεσα στην Κωνσταντίνα και στον νεκροθάφτη και ο Μανωλιός που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα αυτόν τον γάμο παίρνει την απόφαση να σκληρύνει την στάση του και να δράσει πιο δυναμικά, ώστε να μην επιτρέψει να συμβεί αυτός ο γάμος.Ο Πάτροκλος φαίνεται ότι θα δει τον Νεκτάριο μαζί με την Αλεξάνδρα και τότε ο Πάτροκλος κάνει μια επίθεση ενάντια στον Νεκτάριο που δεν χωράει ανθρώπινος νους. Σαν δικαιολογία ο Πάτροκλος θα πει στον Νεκτάριο ότι πάει να πληγώσει για ακόμα μια φορά την Δήμητρα.Ο Μάρκος παρέα με την Δάφνη φαίνεται να αναρωτιούνται όλο και πιο περισσότερο σχετικά με την σχέση που έχει η Χρυσάνθη μαζί με τον Πάτροκλο αλλά και τον Νεκτάριο. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι ξεκινά ένα μεγάλο μυστήριο ανάμεσα σε αυτήν την τριάδα. Ο Νικηφόρος καταφέρνει και βρίσκει την ευκαιρία που η οικογένεια των Ματθαίων λείπει από την Λευκωσία και βάζει τα εκσκαπτικά μηχανήματα, ώστε να πάνε και να σκάψουν μέσα στο κτήμα Δημοσθένους, ώστε να καταφέρει να ανακαλύψει αυτό που τόσο καιρό έψαχνε.

Μπρούσκο επεισόδιο 439 mprousko epeisodio
Ο Μανωλιός απειλεί όποιον βρίσκεται μπροστά του γεγονός που θα αναγκάσουν τον Μάρκο μαζί με την Δάφνη να πάνε και να φυγαδεύσουν την Κωνσταντίνα μέσα στο σπίτι της Βασιλικής, ώστε να μην συμβούν τα χειρότερα.Ο Αχιλλέας παρέα με την Μελίνα φαίνεται ότι το διασκεδάζουν με τα καλά μέχρι τη στιγμή που καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση δεν είναι για γέλια, αφού έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο. Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι στην Κύπρο η Λουκία θα πάει και θα αιφνιδιάσει για τα καλά την Ξένια, αφού θα πάει και θα της απαιτήσει να μάθει τι σχέση έχει αυτή μαζί με τον Νικηφόρο.Την ίδια στιγμή βλέπουμε την Χρυσάνθη να δίνει μάχη με τους σκληρούς εφιάλτες που έχει, ενώ δεν θα διστάσει να έχει μία σύγκρουση μαζί με τον επικίνδυνο Νικηφόρο αφού πιστεύει ότι έχει βάλει χρήματα στην τσέπη του που δεν είναι δικά του. Το γεγονός ότι ο Παύλος Γιαννακάκης είναι αναστατωμένος και η Αναστασία έχει τρελαθεί από την αγωνία της από την ξαφνική εξαφάνιση του Σήφη, η Στεφανία εξακολουθεί και έχει σφραγίσει για τα καλά το στόμα της. Ο Μανωλιό καταφέρνει και ξεφεύγει από τους μπράβους που έχει βάλει ο Μηνάς να τον φυλάνε με απρόβλεπτες εξελίξεις. Ακόμα βλέπουμε ότι η μεγάλη συγκίνηση που θα έχει ο Κίκης γίνεται η αιτία, ώστε να σταματήσει ο γάμος στην Εκκλησία.

Μπρούσκο νέα Επεισόδια 440-441-442-443-444-445
mproysko epomena episodia 440-441-442-443-444-445

Δημοσίευση σχολίου