0
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ raxil makri photografies viografiko

Η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1973 και είναι δημόσια υπάλληλος στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Η ίδια έχει ήδη κατηγορηθεί ότι ζήτησε πολλά ρουσφέτια προκειμένου να βρει τη θέση που της ταίριαζε στο Δημόσιο. Απόφοιτη του ΤΕΙ Καβάλας κατάφερε και διορίστηκε το 2003 στο ΠΕΣΥ (Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής).Εκεί δεν της άρεσε και αποφάσισε να πάρει μετάταξη στο ΤΕΑΔΥ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων) ενώ τον Ιανουάριο του 2010 με το ΠΑΣΟΚ στα φόρτε του μετακόμισε στο υπουργείο Περιβάλλοντος, επί υπουργείας Τίνας Μπιρμπίλη.Έτσι οι εκλογές την βρήκαν στο ΥΠΕΚΑ απ' όπου παραιτήθηκε για να γίνει βουλευτής και να σώσει την Ελλάδα όπως λέει σε ένα πρόσφατο βιογραφικό της

Διόρισε τον σύζυγό της σε βουλευτικό γραφείο!

Το πιο προβληματικό σημείο στο βιογραφικό της νέας βουλευτίνας του Πάνου Καμμένου είναι ότι ο επίσης διορισμένος σύζυγός της, Ανδρέας Τσέκενης, μηχανικός στην ΕΡΓΑΟΣΕ έχει αποσπαστεί, ως μετακλητός υπάλληλος, σε βουλευτικό γραφείο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η σχετική απόφαση, μάλιστα, που ελήφθη από το Δ.Σ. του ΟΣΕ, δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», με ημερομηνία δημοσίευσης στις 2 Αυγούστου 2012.

Ο διορισμός του συζύγου της σε βουλευτικό γραφείο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιεί τον σύζυγό της η ίδια, σε συμφωνία με τον συνάδελφό της, και εγείρει θέμα και για την ίδια τη Ραχήλ Μακρή, αλλά και για το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Την επικρίνουν τα ΜΜΕ του νομού Κοζάνης

Τα ΜΜΕ της εκλογικής της περιφέρειας έχουν αποκαλύψει τις βόλτες της Ραχήλ Μακρή στο Δημόσιο και επικρίνουν τη στάση της με τον διορισμό του συζύγου της. Την αποκαλούν «η βολεμένη επαναστάτρια του Καμμένου που τσίριζε ΟΧΙ και έχει γυρίσει όλο το δημόσιο» ενώ παραθέτουν τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συμπεριφορά της.

Η ίδια η κ. Μακρή τονίζει ότι ο σύζυγος της είναι ιδρυτικό μέλος και στέλεχος του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εργάζεται εδώ και 15 χρόνια στον ΟΣΕ με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και ως εκ τούτου είναι στην δικαιοδοσία του εάν επιθυμεί ο ίδιος να είναι αποσπασμένος υπάλληλος σε γραφείο βουλευτή. Η κ. Μακρή τόνισε ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα εντάσσονται σέναν πόλεμο που της έχουν κηρύξει πολιτικοί της αντίπαλοι οι οποίοι ενοχλούνται από την πολιτική της δραστηριότητα.

Τάβαλε και με τη ΝΔ

Η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή απάντησε και στα «παπαγαλάκια» της ΝΔ στη σελίδα της στο facebook:

«Από χθες το βράδυ ψάχνουν ψάχνουν ψάχνουν και επειδή οι καημένοι δεν μπορούν να βρουν γράφουν για την κρατικοδίαιτη δημόσια υπάλληλο που άλλαζε θέσεις στο δημόσιο.
Τους ενημερώνω για να μην ψάχνουν πολύ οτι υπηρέτησα στο ΤΕΑΔΥ 9 χρόνια όπου πέρασα με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και στον οποίο πρώτευσα σε μόρια και το 2007 ξαναέδωσα στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και πέρασα στο τότε Ανάπτυξης νυν ΥΠΕΚΑ στο οποίο ορκίστηκα το 2010, αφού παραιτήθηκα από την προηγούμενη θέση όπως ορίζει ο νόμος.
Ανάμεσα στο 2000 και 2002 και πριν περάσω στο ΤΕΑΔΥ πέρασα σε τουλάχιστον 6 θέσες μέσω ΑΣΕΠ. Ψάξτε και άλλο έχει και άλλα που δεν χωράνε στο βιογραφικό μου γιατί δεν χωρούν», έγραψε.

Ο γιός της θέλει να κάψει τη Βουλή

Οπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της ο 5χρονος γιός της θέλει να κάψει τη Βουλή για να βλέπει τη μαμά του! Το αποκάλυψε η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή της Ζούγκλας «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν». Εκμυστηρεύτηκε πως ο γιος της δεν αντέχει άλλο τη συνεχή απουσία της από το σπίτι και για τον λόγο αυτό θα 'θελε να βάλει μπουρλότο στον «ναό της Δημοκρατίας», ώστε η μανούλα να είναι πάντα στο πλευρό του.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε. Ναι, συμφωνώ και εγώ με τον Αλέξη Τσίπρα, που είπε ότι θα συμμαχούσε ακόμα και με τον διάβολο για να φύγει τούτη η κυβέρνηση» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή.



Δημοσίευση σχολίου