0

Gönülçelen Bölüm (Tek Parça) Full HD mega ena asteri gennietai greek subs-Ελληνικοι υποτιτλοι Ένα αστέρι γεννιέται θα είναι ο τίτλος και θα αναφέρεται στην ιστορία των Χασρέτ και του Μουράτ που θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα αλλά με εμπόδια καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που τους χωρίζουν.Ο Μουράτ είναι καταξιωμένος συνθέτης και καθηγητής κλασικού τραγουδιού. Κατάγεται από πλούσια και ιδιαίτερα καλλιεργημένη οικογένεια. Σε μια φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης, θα γνωρίσει τη Χασρέτ, μια όμορφη αλλά αμόρφωτη τσιγγάνα που πουλάει λουλούδια στο δρόμο.



Ο πατέρας της βρίσκεται άδικα στη φυλακή και η Χασρέτ δουλεύει σκληρά για να βοηθήσει τα αδέλφια της. Όταν ο Μουράτ την ακούει να τραγουδά, εντυπωσιάζεται από την καλή αλλά ακατέργαστη φωνή της. Της λέει ότι αν έκανε μαθήματα φωνητικής, θα μπορούσε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Η Χασρέτ, αρχικά, προσβάλλεται από την κριτική του, αλλά στη συνέχεια σκέφτεται ότι μια καριέρα στο τραγούδι θα της προσέφερε τα απαιτούμενα χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο και να βοηθήσει τον πατέρα της να αθωωθεί. Θα προσεγγίσει τον Μουράτ και θα του ζητήσει να την εκπαιδεύσει. Εκείνος είναι αρχικά απρόθυμος, αλλά τελικά θα δεχτεί, βάζοντας μάλιστα και στοίχημα με τον φίλο και παραγωγό του, Λεβέντ, ότι μέσα σε έξι μήνες θα καταφέρει να μεταμορφώσει αυτό το "αγρίμι" σε ντίβα του κλασικού τραγουδιού. Ένα στοίχημα που θα οδηγήσει σε έναν μεγάλο έρωτα, με πολλά εμπόδια, όμως, στο δρόμο για την ευτυχία.

mega ena asteri gennietai Νέα τουρκική σειρά έρχεται από τις 8 Ιουλίου και κάθε απόγευμα στις επτά στο Mega.
Gönülçelen Bölüm (Tek Parça) Full HD
Ένα αστέρι γεννιέται επεισόδιο 1
Η ιστορία: Η Χασρέτ και ο Μουράτ, είναι δύο νέοι που τους ενώνει η μουσική και ένας μεγάλος έρωτας, αλλά τους χωρίζουν πολλά. Η ιστορία τους είναι το νέο τούρκικο σίριαλ «Ένα αστέρι γεννιέται» που εντάσσεται στο πρόγραμμα του Mega από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 19.00 στη θέση της "Fatmagül" που παίρνει... καλοκαιρινή άδεια.


Δευτέρα 8/7/13, 19:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Η Χασρέτ είναι μια όμορφη νεαρή τσιγγάνα που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας λουλούδια στο δρόμο. Ζει με τα αδέρφια της, Γκιουλνάζ, Καντίρ και Οζγκιούρ. Ο πατέρας της, Μπουρχάν, βρίσκεται στη φυλακή. Μακριά από τις φτωχογειτονιές της Πόλης όπου ζει η Χασρέτ, ο Μουράτ είναι ένας διάσημος συνθέτης και ακαδημαϊκός. Οι μεγαλύτεροι τραγουδιστές της χώρας τον παρακαλούν για να τους συνθέσει ένα τραγούδι. Τον τελευταίο καιρό ετοιμάζει μια μεγάλη συναυλία η οποία αναμένεται να απογειώσει την καριέρα του.


Τρίτη 9/7/13, 19:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ο Μουράτ γνωρίζει τη Χασρέτ όταν βρίσκεται τυχαία με τον Λεβέντ, σ' ένα γάμο στην περιοχή της. Την ακούει να τραγουδά και η όμορφη, αλλά ακατέργαστη, φωνή της του κάνει εντύπωση. Όταν της λέει ότι έχει το ταλέντο να γίνει τραγουδίστρια αν πάρει μαθήματα, η Χασρέτ αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθειά του…


Τετάρτη 10/7/13, 19:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Η Χασρέτ, η Γκιουλνάζ, ο Καντίρ και ο Οζγκιούρ παλεύουν να βρουν δικηγόρο για να αποφυλακίσουν τον πατέρα τους. Ο Μουράτ και ο Λεβέντ, που στοιχημάτισαν για τη Χασρέτ, την επισκέπτονται στον τσιγγανομαχαλά. Τώρα η Χασρέτ καλείται να πάρει μια απόφαση που θα της αλλάξει τη ζωή.


Πέμπτη 11/7/13, 19:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Η Χασρέτ δέχεται την προσφορά του Μουράτ. Έπειτα από την απόφαση αυτή, μετακομίζει στο σπίτι του Μουράτ, όπου δίνεται η αφορμή για διάφορα κωμικά περιστατικά. Όταν, όμως, αρχίζει τα μαθήματα με τον Μουράτ καταλαβαίνει ότι ο καθηγητής της δεν αστειεύεται.


Παρασκευή 12/7/13, 19:00
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Η αποφυλάκιση του Μπουρχάν από τη φυλακή φέρνει χαρά σε όλη τη γειτονιά. Η Χασρέτ, στην οποία έλειψε τρομερά ο πατέρας της, περνάει μερικές ώρες μαζί του κι έπειτα ξαναγυρίζει στο σπίτι του Μουράτ. Ο Μουράτ, αφού παρατήρησε την πρόοδο της, της ζητά να παραστεί στο οικογενειακό δείπνο.

Πρωταγωνιστές:
Hasret Χασρέτ: Τουμπά Μπουγιουκουστούν Tuba Buyukustun. Την γνωρίσαμε ως Άσι. Μάθε τα πάντα για την πρωταγωνίστρια της σειράς
Cansel Elcin Τζανσέλ Ελτζίν....  Ena asteri gennietai VIDEO


Δημοσίευση σχολίου