0

Το δείπνο που οργανώνει η Κρίστεν θα αποτελέσει μια νέα αρχή για τη σχέση του Κερίμ με τη Φατμαγκιούλ. Ωστόσο, η Κρίστεν δείχνει απροκάλυπτα έντονο ενδιαφέρον προς τον Κερίμ... Κάτι που δεν αρέσει καθόλου στη Φατμαγκιούλ. Η Μελτέμ, που είχε δώσει τη βέρα του Σελίμ στη Φατμαγκιούλ, μαθαίνει με έκπληξη ότι αυτό το έμαθε ο Ρεσάτ Γιασαράν. Ο Ρεσάτ δηλώνει ότι στο εξής θα μπει και η Μελτέμ στο στόχαστρό του. Ταυτόχρονα, οι Γιασαράν, που θέλουν πριν από τη δίκη να τα έχουν όλα υπό τον έλεγχό τους, προσπαθούν να γυρίσουν όλα τα στοιχεία υπέρ τους, μαζεύοντας μάρτυρες εναντίον της Φατμαγκιούλ.
Ο μεγάλος τους άσσος θα είναι η Ασού, στην οποία είχε καταφύγει πριν λίγο καιρό η Φατμαγκιούλ για βοήθεια… Ο Σελίμ και ο Ερντογάν δεν μπορούν να συνηθίσουν τις συνθήκες της φυλακής κι η υπομονή τους αρχίζει να εξαντλείται. Ο Ερντογάν όσο πάει και εξαγριώνεται και σκέφτεται πώς θα εκδικηθεί τη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ όταν βγει από τη φυλακή.
Τα νέα σχετικά με τη Φατμαγκιούλ και τον Κερίμ αρχίζουν να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα και στην Πόλη κάνοντας τους πάντες να φέρονται πλέον διστακτικά απέναντι στη Φατμαγκιούλ και την οικογένειά της. Ακόμη και η Εμπέ Νινέ δυσκολεύεται πια να πουλήσει τα σπιτικά προϊόντα που έφτιαχνε και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να αρχίσει μια δική της δουλειά για να κερδίζει χρήματα.
FATMAGUL GREEK SUBS ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου